به گزارش خبرهای دیمه، حجتالاسلام حسن حیدری در خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان فیروزکوه اظهار داشت: یکی از مسائل و مشکلات کشور، مسئله ناترازی در بحث انرژی است، یعنی مصرف اعم از خانگی و صنعتی بیش از تولید است.
وی با تاکید بر اهمیت صرفهجویی در مصرف انرژی بیان کرد: اداره برق هم باید نظارت بیشتری داشته باشد، چه در طول روز و چه در شب، اماکن مختلفی که بیش از حد برق مصرف میکنند، باید تذکر جدی داده و از ابزارهای قانونی استفاده شود.
امام جمعه فیروزکوه افزود: یکی از رویکردهای اساسی دولت باید ساخت هرچه سریعتر نیروگاههای تولید برق باشد، برخی فکر میکنند انرژی هستهای فقط در صنایع نظامی کاربرد دارد، در حالی که این انرژی در بسیاری از صنایع، از جمله صنایع پزشکی، شیرین کردن آب و تولید برق نیز کاربرد دارد.
حیدری یادآور شد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۸۶ فرمودند: «باید حداقل ۲۰ هزار مگاوات برق از طریق انرژی هستهای تا ۲۰ سال آینده بدست بیاوریم.» اما متاسفانه در برخی دولتها در این زمینه کوتاهی شد.
وی ادامه داد: در دولت شهید مظلوم رئیسی، حدود ۹ هزار مگاوات به تولید شبکه برق کشور افزوده شد که طی آن قطعی برق زیادی نداشتیم، در سالهای گذشته در این فصل حدود ۳ میلیارد لیتر ذخیره سوخت نیروگاهی داشتیم.
خطیب نماز جمعه شهرستان فیروزکوه افزود: متاسفانه امسال بخش زیادی از سوخت مورد نیاز ذخیره سازی نشده است، بخشی از خاموشیها ناشی از سوء مدیریت مبنی برعدم ذخیره سازی سوخت به غیر از مازوت به میزان مورد نیاز است.
حیدری با بیان اینکه اگر علت خاموشی را به مازوتسوزی نسبت بدهیم، آدرس غلط دادن است، عنوان کرد: دولت باید تدبیری کند که دیگر این اتفاق نیافتد، از نمایندگان مجلس انتظار داریم که از حق نظارتی خود استفاده کرده و اگر فردی در این زمینه کوتاهی کرده، از طریق دستگاه قضا با او برخورد شود.
وی در ادامه با اشاره به موضوع رفع فیلترینگ، اظهار کرد: جمع کردن بساط فیلترشکن فروشها، یک راه دارد و آن ایجاد “شبکه ملی اطلاعات” است، شبکه ملی اطلاعات، یعنی دسترسی به اینترنت ارزان، ایمن و سریع.
امام جمعه شهرستان فیروزکوه امنیت در فضای مجازی و مصونیت از جرائم سایبری را حق مردم دانست و افزود: مردم میبایست امنیت اخلاقی و امنیت شغلی داشته باشند و همه این مطالبات با شبکه ملی اطلاعات حاصل میشود.
حیدری با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی، خاطرنشان کرد: یکی از توصیه های اکید مقام معظم رهبری، مسئله کتابخوانی است، کتاب خوب، غذای روح است و همانطور که بدن ما نیاز به خوراک مناسب دارد، روح ما نیاز به کتاب دارد.
وی خاطرنشان کرد: برای یک ملت، خسارتی بزرگ است که افراد آن، با کتاب سروکاری نداشته باشند، باید پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با کتاب مأنوس کنند.
انتهای پیام/*