نیما سراج در گفتگو با خبرهای دیمه، اظهار کرد: اگر وظایف شورای استان را بررسی کنید میبینید بیشتر به عنوان شورای نظارتی دیده شده است که تا حدی امکان تدوین آئین نامه و رویه ها را دارد؛ شورای استان نقش نظارتی بر شورای پائین دست خود شامل شورای شهرستان، شورای بخش و شورای شهر و روستا را دارد.
وی افزود: شوراها در صورتی که تعامل درستی با نمایندگان دستگاه دولتی و قوه قضائیه داشته باشند و مصوبات در راستای اجرای قانون باشد، عملکرد بهتر و قوی تر میشود.
دبیر شورای اسلامی استان تهران با تاکید بر اینکه چند نقش را برای شورای استان اساسی می دانیم، اشاره کرد: در بحث آموزش شورای استان در این دوره خوب عمل کرد؛ برای اینکه شوراهای قوی و سالمی داشته باشیم بحث آموزش باید بدرستی انجام شود؛ نقش دیگر انتصاب اعضاء در کمیسیونها است؛ اعضای شورای استان ها در هیات حل اختلاف شورای روستایی در شهرستان ها حضور دارند، همچنین یک نفر از شورای استان در هیات حل اختلاف استان حضور دارد که باید دفاع خوبی از حقوق شوراها داسته باشد.
این مطلب را هم بخوانید:
سراج همچنین عنوان کرد: اگر می خواهید شورا سالم و در مسیر قانون عمل کند باید خود بر قانون مسلط باشد؛ آموزش بحث مستمر در شوراها است؛ اعضای تازه وارد باید تحت آموزش شورا قرار گیرند.
وی تاکید کرد: همکاری با نمایندگان مجلس در اعلام نیازهای شهرستانها از نکات مهم دیگر است؛ شوراها نیازمندیهای عمرانی و فرهنگی شهرستان خود را باید از طریق پیگیری از سوی نماینده مجلس برطرف نمایند؛ در همین راستا جلسات موثری با حضور نمایندگان استانی و شهرستانی برگزار شد، مشکلات نیز بررسی شد که بیشتر مشکلات حوزه ترافیکی بود، تعامل بسیار خوبی نیز با بنیاد مسکن برقرار شده است؛ نتیجه این شد برخی اصلاحات طرح هادی که سالها بر زمین مانده بود به نتیجه میرسد.
عضو هیات رئیسه شورای استان تهران خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۱ جلسه رسمی صحن شورای استان از آبان ماه سال ۱۴۰۰ برگزار شد، بخشی از این جلسات در دوره کرونا بود که با مجوز شورای عالی استانها یکی از جلسات را به صورت آنلاین برگزار کردیم و سایر جلسات بصورت حضوری برگزار شد.
وی در پایان گفت: برای حفظ شان اعضا شورا باید سعی شود بر مدار قانون حرکت شود؛ تا زمانی که بر مدار قانون حرکت شود کمترین آسیب پذیری را دارند؛ تعامل با سیستم نمایندگان دولت و دستگاه قضا را به آقایان توصیه می کنم.
انتهای پیام/*