توحید مظفری در گفتگو با خبرهای دیمه، با اشاره به قانون هوای پاک به منظور بهبود زندگی شهروندان، اظهار کرد: در کنار حمایت از صنایع تولیدی برخورد با صنایع آلاینده را در دستور کار قرار دادیم و در همین راستا در بازه زمانی یک ماهه با دو مورد از کارخانجاتی که سلامت شهروندان را به مخاطره میانداختند برخورد شد.
وی گفت: یکی از این کارخانجات به دلیل تولید بوی نامطبوعی و دیگری به دلیل آلایندگی زیست محیطی که این نیز برای سلامت شهروندان مضر است به دنبال مطالبات شهروندان این دو واحد تولیدی پلمب شدند.
دادستان فیروزکوه افزود: البته این پلمب دائمی نبوده و منوط به رفع مشکلات مطرح شده و مشکلات زیست محیطی و بهسازی خط تولید است.
وی با تاکید بر اینکه حفظ حقوق شهروندی و عامه خط قرمز دستگاه قضاء است، ادامه داد: ناگفته نماند که مدیران تامین ماسه متعهد شدند که در زمان پلمب نیز حقوق کارگران خود را پرداخت نمایند.
مظفری با اشاره به توقف فعالیتهای کارخانه تامین ماسه از ۲۸ مهرماه با حکم قضایی، خاطرنشان کرد: بر اساس مفروضات موجود این واحد تولیدی اقدام به خرید و نصب تجهیزات کاهش آلایندگی و جلوگیری از انتشار آن به محیط شهری نموده است.
دادستان فیروزکوه گفت: در بازه زمانی پلمب بازدیدهای مدون کارشناسی از جانب ناظرین دادستانی انجام میشود و در صورت صحه گذاری کارشناسان مبنی بر کاهش آلایندگی امکان بازگشایی مجدد کارخانه تامین ماسه وجود خواهد داشت.
گفتنی است، شرکت تامین ماسه ریختگری شهرستان فیروزکوه سال ۱۳۵۱ جزو اولین صنایعی بود که در این شهرستان تاسیس شد و به نوعی موتور صنعت شهرستان فیروزکوه با بهرهبرداری از این کارخانه به حرکت افتاد.
کارخانه تأمین ماسه ریختگری که در ابتدای آغاز فعالیت خود خارج از محدوده شهری فیروزکوه قرار داشت، اما رفته رفته با افزایش جمعیت و گسترش شهر فیروزکوه، سالهاست که در حریم شهری واقع شده است.
انتهای پیام/*